CAMP DAVID

CAMP DAVID Egyptisch Restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 932 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Camp David. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 20:58 Lekkere zalm en prima schnitzel. als allergenen alleen 'vis' bij de zalm, maar weet haast zeker dat de witte wijn saus ook iets van melk en/of tarwe bevatte. Dat is wel een beetje jammer als het zo is.
26 jun 2022 om 20:53 Eten goed laatste keren is de berzorging wat laat je moet vroeg bestellen als je op tijd wilt eten maar je heb wel erg goeie shoarma denk voor nu 1 van de beste van den haag
26 jun 2022 om 2:48 Lekker!!
13 jun 2022 om 0:07 Eten had wel wat zout en kruiden kunnen gebruiken
11 jun 2022 om 21:36 Heerlijk!!
6 jun 2022 om 19:54 Het eten stond anders/verser/diverser beschreven dan wat je uiteindelijk bezorgd kreeg. Een falafel salade met gegrilde groenten en quinoa werd 4 falaffels op sla met tomaat en komkommer. You get my point. Niet okay.
1 jun 2022 om 0:23 Altijd lekker en beste service :)
29 mei 2022 om 19:50 Geen smaak aan, slappe patat en diepvries groenten
29 mei 2022 om 10:27 Heerlijk eten!!
25 mei 2022 om 2:51 Alles was compleet, vers, lekker en snelle bezorging. Groot compliment voor de hele Camp David team. Ben tevreden, veel dank voor de blikjes drinken (was ontzettend blij) en tot de volgende bestelling.
21 mei 2022 om 1:24 Top service weer, en t eten was weer heerlijk zo als altijd!!