CAMP DAVID

CAMP DAVID Egyptisch Restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 693 beoordelingen
3 dec 2020 om 17:56 The most weirdest delivery guy I have ever seen! He was telling me that my order time was wrong and I should order on different time (while the restaurant still open) and he was angry that I must give him tips on his terrible service.
3 dec 2020 om 0:18 Heerlijk eten, snelle bezorging!
2 dec 2020 om 20:54 Good food but delivery was more than double as the time specified
27 nov 2020 om 14:52 Zoals als altijd was het eten weer goed, en een fles cola erbij gekregen van de zaak!! Omdat we regelmatig bestellen!!
24 nov 2020 om 0:27 Geen opmerking, altijd lekker!
23 nov 2020 om 10:56 Bezorging duurde langer dan twee uur. Friet was slap en aubergien smaakte naar een asbak.
22 nov 2020 om 20:43 Alles was weer top!!
22 nov 2020 om 15:53 Weer lekker en snel. Bedankt!
20 nov 2020 om 0:17 Niets op aan te merken, altijd lekker.
19 nov 2020 om 20:12 De shoarma was niet lekker dit x en de patat was een slappe hap echt jammer
17 nov 2020 om 11:44 Eindelijk weer eens shoarma als vroeger. De laatste 3 x bij anderen. En steeds niet lekker. Of stokbrood. Of champignons en paprika erin. Vroeger ging ik altijd halen bij camp david dus nu daar besteld. Heerlijk! Warm! Op pita! Geen achterlijke toevoeging
17 nov 2020 om 2:23 Zoals altijd top! Welke oen denkt als je 4 soorten vlees besteld, je daar voor 2 personen kan eten? Ik vindt het een rare beoordeling. Jullie doen het TOP!