CAMP DAVID

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1168 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Camp David. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2024 om 6:35 Erg tevreden
15 mei 2024 om 22:38 Zoals altijd, heerlijk eten en snelle service!
10 mei 2024 om 23:40 Eten lekker op smaak goeie service
10 mei 2024 om 0:08 Eerste keer besteld. Eten was goed warm. In de opmerking had ik gevraagd mijn vlees extra goed door te bakken. Helaas is dit niet gedaan. Anders hadden ze misschien wel een vaste klant erbij. Niet door gebakken vind ik niet lekker, dus weggegooid
9 mei 2024 om 9:50 Vlees niet heel lekker…
9 mei 2024 om 1:02 Het voedsel smaakte weer goed. De mensen die er werken zijn ook vriendelijk. Dus ik beveel dit restaurant van harte aan. The food tasted good again. The people who work there are also friendly. So I highly recommend this restaurant.
5 mei 2024 om 15:16 Had spare ribs besteld waar patat bij zat, spare ribs zat echt geen smaak aan, patat was koud er zaten stukjes tussen die leken nog zelfs half bevroren te zijn. Bezorgtijd 90 min + terwijl eerst aangegeven stond 20 minn, al met al
5 mei 2024 om 14:02 service is netjes en goed, maar de kwaliteit van het eten is sinds een paar maanden achteruit gegaan. jammer! hiervoor was het eten erg goed
30 apr 2024 om 20:04 Heerlijk entrecote gehad, met daarnaast heerlijk kruidenboter brood. Vlees was heerlijk gegrild, rijst smaakte vers en zacht. Zeker een aanrader!
29 apr 2024 om 14:13 Schotel lamsshoarma: goed verpakt, warm, vers, alles compleet, bezorging rond de 30min en heel lekker. Ben tevreden en veel dank.
27 apr 2024 om 23:33 Nice food, good delivery time.
25 apr 2024 om 17:14 De spareribs waren niet denderend, beetje taai en laffe marinade, de t-bone wel goed gebakken. Patat was slap, groente en sla magertjes. Was 73 euro kwijt voor 3 personen, dat was het niet waard. Eren was lauw en duurde 75 minuten.